Stingray geeft Stingray DJAZZ een gewaagde nieuwe uitstraling

By: JustineTue, 05/23/2017
Stingray geeft Stingray DJAZZ een gewaagde nieuwe uitstraling

Vol trots biedt Stingray Digital Inc. liefhebbers van jazz een nieuwe manier om van hun favoriete muziek te genieten: Stingray DJAZZ.

Sinds Stingray in juli 2015 DJAZZ.tv aankocht, heeft het bedrijf hard gewerkt aan een fris en modern design voor het kanaal, dat vanaf nu Stingray DJAZZ zalheten.

Dezelfde geweldige programmering

De kijkers kunnen dezelfde zorgvuldig samengestelde programmering van de zender blijven verwachten: deze toonaangevende zender op het gebied van jazz wordt nog altijd vormgegeven door een team van specialisten.

“Ik ben erg blij dat ik, na een jaar hard werken, de kijkers opnieuw kennis mag laten maken met Stingray DJAZZ,” zei Eric Boyko, voorzitter, mede-oprichter en CEO van Stingray. “In nauwe samenwerking met het oorspronkelijke zenderteam hebben we een design ontwikkeld dat recht doet aan de kwaliteit van de programmering, en dat zowel nieuwe als bestaande kijkers zal aanspreken. Ik weet zeker dat Stingray DJAZZ over de hele wereld muziekliefhebbers zal aanspreken.”

Vernieuwde uitstraling

Muziekliefhebbers staat een heel nieuwe ervaring te wachten – de zender is bijvoorbeeld voorzien van nieuwe logo’s, vernieuwde huiskleuren, en een spannend, gewaagd design.

Bij Stingray DJAZZ staan de kleuren rood en zwart centraal: deze combinatie doet denken aan de jaren ’20 en ’30, de ‘jazz age’. In het design van de zender staan muzikantenportretten centraal als eerbetoon aan alle legendarische én vergeten musici, die nu en in de afgelopen decennia de jazzclubs hebben bevolkt. Het lettertype in het logo, dat speciaal voor Stingray DJAZZ is ontworpen, schenkt het logo z’n opvallende, spannende, en originele uitstraling.

Uitgebreide online-ervaring

Ervaar Stingray DJAZZ ook online met een bezoek aan de splinternieuwe website.

De website is opnieuw opgebouwd om bezoekers een visuele ervaring te bieden die hen onderdompelt in videocontent, en die hen op een snelle en eenvoudige manier toegang geeft tot programma-informatie per programmatype.

Alles in dienst van de allerbeste muziek

Stingray zet alles op alles om kijkers op alle platforms de best mogelijke ervaring te bieden, zoals de vernieuwde uitstraling van de zenders eens te meer aantoont. De vernieuwing is een cruciale stap in de wereldwijde ontwikkeling van Stingray DJAZZ, de huidige marktleider in Europa. Stingray heeft de ambitie om de zender beschikbaar – en onmisbaar – te maken voor muziekkenners wereldwijd.

“Alles draait om muziek bij Stingray. Al het vele werk dat in het nieuwe design van Stingray DJAZZ is gestoken, getuigt van onze passie,” aldus Rob Overman, Artistiek Directeur, Europa, voor Stingray. “Dit samengaan met de Stingray-familie is een prachtige kans om onze liefde voor jazz met een nog groter publiek te delen. De look is wel veranderd, maar de onnavolgbare kwaliteit van de programma’s blijft hetzelfde.”

Stingray DJAZZ, living the world of jazz!