Stingray geeft Stingray Brava een gewaagde nieuwe uitstraling

By: JustineTue, 05/23/2017
Stingray geeft Stingray Brava een gewaagde nieuwe uitstraling

Vol trots biedt Stingray Digital Inc. liefhebbers van klassieke muziek een nieuwe manier om van hun favoriete muziek te genieten: Stingray Brava. Sinds Stingray in juli 2015 Brava aankocht, heeft het bedrijf hard gewerkt aan een fris en modern design voor het kanaal, dat nu Stingray Brava zal heten.

Dezelfde geweldige programmering

De kijkers kunnen dezelfde zorgvuldig samengestelde programmering van de zender blijven verwachten: deze toonaangevende zender op het gebied van klassieke muziek wordt nog altijd vormgegeven door een team van specialisten.

“Ik ben erg blij dat ik, na een jaar hard werken, de kijkers opnieuw kennis mag laten maken met Stingray Brava,” zei Eric Boyko, voorzitter, mede-oprichter en CEO van Stingray. “In nauwe samenwerking met het oorspronkelijke zenderteam hebben we een design ontwikkeld dat recht doet aan de kwaliteit van de programmering, en dat zowel nieuwe als bestaande kijkers zal aanspreken. Ik weet zeker dat Stingray Brava over de hele wereld muziekliefhebbers zal aanspreken.”

Vernieuwde uitstraling

Muziekliefhebbers staat een heel nieuwe ervaring te wachten – de zender is bijvoorbeeld voorzien van nieuwe logo’s, vernieuwde huiskleuren, en een spannend, gewaagd design.

De nieuwe uitstraling van Stingray Brava is geïnspireerd door de indrukwekkende interieurs van de mooiste concertpodia ter wereld. In de kleurstelling van goud en zwart, die ontleend is aan het koper en hout van muziekinstrumenten, keert het gevoel voor traditie, elegantie en verfijning terug dat zo kenmerkend is voor Stingray Brava. Het gebruik van het lettertype Argo stelt daar de nadrukkelijk eigentijdse en toegankelijke benadering van het merk tegenover. Opvallende visuele elementen en een reliëfvolle achtergrond voegen meer diepte toe aan de kijkervaring.

Uitgebreide online-ervaring

Ervaar Stingray Brava ook online door een bezoek aan de splinternieuwe website.

De website is opnieuw opgebouwd om bezoekers een visuele ervaring te bieden die hen onderdompelt in videocontent, en die hen op een snelle en eenvoudige manier toegang geeft tot programma-informatie per programmatype.

Alles in dienst van de allerbeste muziek

Stingray zet alles op alles om kijkers op alle platforms de best mogelijke ervaring te bieden, zoals de vernieuwde uitstraling van de zender eens te meer aantoont. De vernieuwing is een cruciale stap in de wereldwijde ontwikkeling van Stingray Brava, de huidige marktleider in Europa. Stingray heeft de ambitie om de zender beschikbaar – en onmisbaar – te maken voor muziekkenners wereldwijd.

“Alles draait om muziek bij Stingray. Al het vele werk dat in het nieuwe desigs van Stingray Brava is gestoken, getuigt van onze passie,” aldus Rob Overman, Artistiek Directeur, Europa, voor Stingray. “Dit samengaan met de Stingray-familie is een prachtige kans om onze liefde voor klassieke muziek met een nog groter publiek te delen. De look is wel veranderd, maar de onnavolgbare kwaliteit van de programma’s blijft hetzelfde.”

Stingray Brava, Uw gids in klassieke muziek