Dutch open podium vibe on Stingray Music

By: Charonne B.Fri, 02/26/2021
Sjors van der Panne, McChicks, RIMON, Gerson Main, Eefje de Visser

Stingray is altijd opzoek naar nieuwe talenten. Aangezien onze Europese hoofdkantoor zich bevindt in Nederland hebben wij een bijzonder interesse in de Nederlandse muziekindustrie.  

Op Stingray Music kun je zonder moeite jouw favoriete artiesten streamen, inclusief deze playlist van de ‘Dutch Open Podium Vibe’. 

 

Sjors van der Panne 

Sjors groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden veel platen gedraaid zoals Phil Collins, ABBA en heel veel Franstalige muziek. In 2008 won hij de publieksprijs tijdens het ‘Concours de la chanson’ en in 2011 bracht hij ‘Eén Nacht’ uit, zijn debuutalbum. In 2014 besloot hij om mee te doen met ‘The Voice of Holland’ en werd hij tweede.  

 

 

McChicks 

Het debuutalbum van deze poptrio maakte in 2009 grote indruk op de Nederlandse muziekindustrie. Gevolgd door hun tweede album ‘Miles Between Us’ in 2018. Zij worden geprezen om hun eigen sound en hun vocale vakwerk. Dit is een mix tussen pop, rock, Westcoast en country met sterke close-harmonies.  

 

 

RIMON 

Geboren in 1997, met Oost-Afrikaanse roots bracht zij in januari van 2018 haar succesvolle debuutsingle ‘Grace’ uit.  

Haar muziek is geïnspireerd door haar eigen levenservaringen. Hoe ze is gevlucht als klein meisje samen met haar moeder, hoe ze geïnspireerd is geworden door de Amsterdamse underground muziek cultuur en haar ervaringen met de liefde. Onlangs heeft ze haar eerste EP uitgebracht, ‘I Shine, U Shine’.  

 

 

Gerson Main 

Afkomstig uit Paramaribo is Gerson Main bekend geworden door de vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland in 2015. Na zijn deelname heeft hij een clubtour gedaan met Kenny B als voorprogramma.  

Dit jaar heeft hij twee singles uitgebracht in samenwerking met Dio en Yung Nnelg, ‘Superhelden’ en ‘Luchtkastelen’. 

 

 

Eefje de Visser

Eefje is een singer/songwriter die in 2009 de ‘Grote Prijs Van Nederland’ heeft gewonnen. In 2011 heeft ze haar eerste album, ‘De Koek’, uitgebracht waarmee ze heeft opgetreden bij festivals zoals Lowlands, Oerol Festival en de Uitmarkt. 

Begin dit jaar heeft ze haar vierde album uitgebracht, genaamd ‘Bitterzoet’. 

 

 

Op Stingray Music kun je gratis genieten van deze en vele andere artiesten in de playlist. Download de app in de App Store of via Google Play. 

http://music.stingray.com/nl/channels/VIB_NNL0070